Search Questions
13 years ago in PONTIAC
Hello all, I am a new member. I am not in the States (I work in Afghanistan) and need to get my '68 GTO restored. My main search has been on the web, and I called American Muscle Car in Dothan and talked to them about what I need to get done. Can anyone point me in the right direction to get a restoration done? I want to completely restore the car. It has been sitting outside for about 18 months now and I want to get the process started. I would love to do some of the work, but being over here prevents that. Any and all help would be appreciated.
Answers (3)
13 years ago
I OWN A RESTORATION SHOP IN NORTHWEST LOUISIANA . JUST A LITTLE SOUTH OF SHREVEPORT/BOSSIER CITY. HAVE PLENTY OF REFERENCES ON OUR QUALITY OF WORK. WE COVER ALL ASPECTS OF THE BUILD FROM PAINT AND BODY TO MECHANICAL, EVEN TRIM AND UPOLSTERY CAN BE HANDLED IN HOUSE, RESTO. MODS. ALSO AVAILABLE. I CAN BE REACHED BY PHONE DURING BUS. HOURS AT (318)-894-2524 OR CELL AT (903)-714-0617. OR YOU CAN E-MAIL TO . PICK-UP AND DELIVERY OF YOUR VEHICLE COULD EVEN BE HANDLED AS WELL WITH REGULAR E-MAILS OF PROGRESS. CHARLIE!
13 years ago
AGREE WITH ANSWER IN FIRST EVEN AFTER SEEING WORK DONE BY SHOP WOULD RECOMEND TOURING THE FACILITY TO SEE HOW WORK IN PROGRESS IS BEING DONE ANYONE CAN THROW BONDO AND MAKE IT SMOOTH .ITS WHATS UNDER THE BODY FILLER THAT COUNTS .40 YEARS AGO THERE WAS A CAR DEALER WHO WOULD BY RUST BUCKETS AT AN AFTERNOON AUCTION TAPE THEM UP ADD A LITTLE PAINT AND SELL THE SAME NIGHT AT ANOTHER AUCTION LOOKING REAL GOOD
Load More Answers